Poista stressi digimarkkinoinnista 
– saa liidejä ja myyntiä automaationa!
Miten markkinoinnin automatisointi tuottaa sinulle tuloksia, säästää aikaasi ja rahaasi.
ETSIN UUSIA UNELMA-ASIAKKAITANI...
Varaa täysin ilmainen strategiapuhelu, joka ei sido sinua mihinkään!
Autan yrityksiä ja yrittäjiä myymään tuotteita verkossa ja saamaan lisää liidejä automatisoidun systeemin avulla. Näin sinulle jää aikaa keskittyä yrityksesi ydintoimintoihin. Jos myyt digitaalisia tuotteita, verkkokursseja, tai sinulla on verkkokauppa, niin silloin tämä on ehdottomasti sinulle!
VAIN RAJOITETTU MÄÄRÄ PAIKKOJA!
KUINKA SE TOIMII?
Olet vain kolmen askeleen päässä...
1. Askel
Täytä lomake ja kerro vähän yrityksestäsi, tämänhetkisistä markkinointitoimenpiteistäsi ja haasteistasi.
2. Askel
Soitan sinulle henkilökohtaisesti ilmaisen strategiapuhelun, joka ei sido sinua mihinkään.  Puhelussa kerron miten voit lähteä tehostamaan digimarkkinointiasi funnelin avulla.
3. Askel
Jos kiinnostuit työskentelemään kanssani, lähdemme rakentamaan yrityksellesi markkinointifunnelia, joka helpottaa markkinointitoimenpiteitäsi ja tuo tuloksia automaationa.
MITÄ TYÖSTÄNI SANOTAAN?
Kommentteja aikaisemmilta asiakkailtani
Alex suunnitteli kampanjan selkeästi ja vaiheittain, pohjaten tavoitteet ja tehtävät yhtiömme todellisiin tarpeisiin, mitkä hän selvitti perinpohjaisesti. Kampanjoinniin aikana Alex toi esiin useita luovia ideoita, joilla kampanja erottui entisestään toimialamme peruskohinasta, ja herätti kohdeyleisön mielenkiinnon aktivoiden myös keskustelua. Kampanjan data tarjosi kampanjan jälkeen arvokkaita ja oikeellisia indikaatioita niin tuotekehitykseen, markkinointiviestinnän kehittämiseen, kuin markkinoiden todelliseen potentiaaliin.
CEO, Boreal Foundry Oy
Antti-Juho Nieminen
Alex näytti loistavaa omistautumista projektille ja tietotaitoa sosiaalista mediaa kohtaan. Hän on kunnon tiimipelaaja.
CEO, Pikadev Oy
Joonas Heinonen
Myy enemmän tuotteitasi ja saa enemmän liidejä verkossa!
KUKA ON ALEX HARTIKAINEN?
Annetaan buusti yrityksellesi!
Olen aina halunnut jotain omaa ja oman yrityksen perustaminen tuntui luonnolliselta ratkaisulta. Perustin alun perin kaverini kanssa Lions’ House Media nimisen yrityksen, joka keskittyi sosiaalisen median ylläpitoon yrityksille. 

Alku ei ollut helppo ja lopulta yhtiökumppanini lopetti hommat yrityksessä. Jäin siis yksin.

Oli päätettävä mitä teen seuraavaksi. En jäänyt kuitenkaan tuleen makaamaan, vaan uudelleenbrändäsin yrityksen konsultointipainotteisemmaksi. Olin opiskellut myynti- ja markkinointifunneleita jo pitkään ja ihmetellyt, miksei yritykset tee näitä ja miksei kukaan tarjoa vastaavaa palvelua?

Syntyi Impakti Consulting. Tavoitteena jättää impakti, sekä auttaa muita yrityksiä ja yrittäjiä menestymään ja jättämään oma impakti. Se on missioni. 
KUKA ON ALEX HARTIKAINEN?
Annetaan buusti yrityksellesi!
Olen aina halunnut jotain omaa ja oman yrityksen perustaminen tuntui luonnolliselta ratkaisulta. Perustin alunperin kaverini kanssa Lions’ House Media nimisen yrityksen, joka keskittyi sosiaalisen median ylläpitoon yrityksille. 

Alku ei ollut helppo ja lopulta yhtiökumppanini lopetti hommat yrityksessä. Jäin siis yksin.

Oli päätettävä mitä seen seuraavaksi. En jäänyt kuitenkaan tuleen makaamaan vaan uudelleenbrändäsin yrityksen konsultointipainotteisemmaksi. Olin opiskellut markkinointifunneleita jo pitkään ja ihmetellyt, miksei yritykset tee näitä ja miksei kukaan tarjoa vastaavaa palvelua?

Syntyi Impakti Consulting. Tavoitteena jättää impakti sekä auttaa muita yrityksiä ja yrittäjiä menestymään ja jättämään oma impakti - se on missioni. 
Kaikki oikeudet pidätetään 2020 Impakti Consulting Oy
Powered By ClickFunnels.com